• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

jadwal pertandingan Persib di LSI 2011-2012


jadwal pertandingan Persib di LSI Putaran II

4 Balesan

  1. Jung maju Maung Bandung, Bral tandang mawa harepan…Hidup P3R$IB.

  2. PERSIB meunang, ngenah dahar, sare tibra. nuhun ah…ka para punggawa maung bandung, HIDUP PERSIB !!!

  3. mugia PERSIB janten jawara musim 2011/2012 sok sanaos di sangsi ku pe-es-es-ie

    • Hatur nuhun kersa rurumpaheun ka ieu blog, salam baktos ka urang tasik. insyaallah upami peryogi obat2 nu aya di blog salirah parantos di bookmark.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: