• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Aya..Aya…Wae…!


Pangakuan Tanjim Al Qo’idah Diragukeun ? pernyataan-noordin-m-top

Medarna pangakuan patali jeung pengeboman Hotél JW Marriott sarta Ritz-carlton masih ditalungtik Polri. Nu nulis blog kasebut ogé kaancam dipidanakeun. Anu écés, éta bohong atawa henteu, urang masih kénéh nalungtik,  SMS waé bisa dipidanakeun, sumawona éta (Pangakuan dina blog). “ceuk Wakadiv Humas Mabes Polri Brigadir Jéndral Sulistyo Ishak di kantorna, Jln. Turnojoyo, Jakarta Selatan, Rebo (29/7). Nurutkeun manéhna, Polri moal lalawora nganggepan pangakuan kasebut. Polri tetep  pageuh kana investigasi dumasar  bukti-bukti sacara ilmiah.

Sulistyo ngaku kakara nyaho ayana pangakuan di blog éta. “Urang baris ngalacak bener atawa henteu, anu penting urang pada-pada sapuk pikeun merangan aksi teror, cenahna. Hiji jumplukan anu ngaku-ngaku diri minangka Tanjim Al Qo’idah Indonésia ngaku tanggung jawab kana peledakan bom éta. Pernyataan maranéhanana medar lega di internet. Salah sahiji loka ramat anu ngamuat pernyataan jumplukan anu dipingpin Abu Mu’awwidz Nur Din bin Muhammad Top nyaéta Http://mediaislam-bushro.blogspot.com.

Tacan dipikanyaho kaaslian pernyataan éta. Tapi, salila ieu, téroris anu boga polah di Indonésia henteu kungsi ninggalkeun tapak kalayan ngamuat pernyataan minangka pihak anu tanggung jawab. Hal éta ogé diungkabkeun pengamat intelejen, Suripto. “Pangakuan tanggung jawab éta henteu sawajarna lumangsung di Indonésia.” di Indonésia henteu kungsi nyebutkeun identitasna. Ieu pangakuan nu munggaran. kecap Suripto. Tapi, nurutkeun manéhna, pikeun ngabuktikeun naha pangakuan ieu asli atawa henteu, pihak kapulisian kudu  ngayakeun panela’ahan.”Éta anu hésé dicaritakeun asli atawa henteu. éta bagian ti penyelidik, ngaepaluasi bener heunteuna pangakuan ieu?….

http://amaduq01.wordpress.com/2009/07/29/pernyataan-tandzim-al-qoidah-indonesia-atas-serangan-bom-di-jw-marriott-dan-ritz-carlton/ 

http://mediaislam-bushro.blogspot.com/2009/07/media-tandzim-al-qoidah-indonesia.html

Saurang nu Mairan

  1. Ceuk kuring mah, jigana eta nu nyieun blog teh supaya trafick pengunjungna ningkat meureun,,,? meuereu…nnnn ieu mah.!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: