• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Harti Kamerdekaan


Harti Kamerdekaan

Naha bener urang geus ngahontal kamerdekaan anu sajati?  Tiheula urang ngarebut kamerdekaan ti imperialisme sarta pangjajahan nagara séjén. Di alam ayeuna,  poé kamerdekaan éta baris bener-bener karasa, ku sakumna masarakat indonésia bisa bebas tina sakabéh “Pangjajahan” ku bangsa sorangan. Urang kudu bebas jeung merdeka tina kamiskinan, kriminalitas, korupsi, térorisme sarta leupas tina hal-hal anu ngabalukarkeun bangsa Indonésia jadi ruksak. Harti kamerdekaan ulah ngan sawates upacara proklamasi. Anu pangpentingna, harti kamerdekaan éta aya dina haté sarta nurani urang. Renungkeun naon harti kamerdekaan anu saéstuna. ???

65 Warsih Indonésia Merdeka

Hayu urang tekadkeun. Generasi urang kudu bisa ngeusi bangsa merdeka kujalan bebela ka bangsa  ka nagara. Hayu gedurkeun sumanget Bandung Lautan Api keur ngamuktikeun pangeusi nagri ! Bangsa Merdeka, mun jugala babarengan ! Bangsa Merdeka, mun sangsara silih upahan !

Merdeka….Merdeka….Merdeka…    !

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: