• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Jin Bodas


AntiAya “JIN BODAS” dina Pingping Anti…

Aya-aya waé trik/akal lalaki pikeun nyicip awak wanoja nu masih keneh parawan . komo lamun si lalaki geus lila henteu sapatemon jeung wanoja. Kawas anu dipigawé saurang lalaki  ngaranna Na (41) ka wanoja nu masih keneh sakola, sebut waé Anti (16). Na hasil maksud ngabobodo Anti sarta kungsi ngarasakeun awak Anti sanajan ngan saukur diusap-usap.

Kajadian éta dimimitian curhat Anti ka Na ngeunaan tatapakan bodas anu aya di pingping katuhuna. Na mikawanoh Anti minangka anak tatanggana waktu manéhna masih cicing di Cibolerang Bandung. Sanggeus diancik maot ku pamajikan sarta anakna sawatara taun ka tukang, Na pindah imah ka Jl. Ciporeat, Kp Andir Tengah, Kel Pasangrahan, Kec. Ujung Berung. Kota Bandung. Sapopoé, Na boga pagawean minangka instalatur  listrik.

Sanggeus sababaraha-kali curhat, kabayang dina uteuk Na pikeun “nyicip” awak Anti. “Kuring jadi inget baheula pas masih di Cibolerang. Awakna memang ngeusi,” cenah polostrong. Dijieun we akal ambéh Anti datang ka imahna. Na Susumbar, manéhna sanggup nyageurkeun Anti. Kitu Anti anjog diimahna, Na langsung boga aksi. Manéhna ngomong ka Anti yén awakna  kaangseu bau hanyir. Na tuluy ménta Anti nunjukkeun tatapakan bodas di pingpingna.

Teuing kapangaruhan omongan Na atawa kahipnotis, Anti nurutkeun waé kahayang Na. Sumawona sabot Na nyingsieunan yén tapak bodas éta nandakeun aya jin bodas anu nyiliwuri dina  awak Anti. “Lamun jin éta henteu dikaluarkeun tina awak, manéh baris apes. Salah sahijina, lamun manéh boga salaki engké, pasti moal boga anak, “ceuk Na ka korban, waktu kajadian éta lumangsung.

Na tuluy méré inuman anu saméméhna dijangjawokan ka Anti. Sanggeus éta, Na ménta Anti ngalaan sakumna pakéanana. “Ékol kuring, pikeun nempo naha aya tapak bodas séjén di awakna atawa henteu,” ceuk Na ka wartawan, di Mapolresta Bandung Wétan, Salasa (9/6) beurang. Teuing alatan kapangaruhan omongan Na soal jin atawa Na nambahan “bahan sejen” di jero inuman tadi, Anti nurutkeun waé paménta Na.

Korban ogé muka hiji-hiji  pakéanana nepi ka teu cangkaruk salambar benang ogé di awakna. Carita saleuwihna geus ditebak. Anti anu dina kaayaan teu daya upaya  “dipigawe” ku Na. “Kuring geus lila henteu sapatemon alatan pamajikan kuring geus lila maot. Tapi, kuring henteu sapatemon jeung korban. Untungna, iman kuring kuat kénéh jadi henteu nepi ka merkosa manéhna,” cenah.

Tina  tingkah polahna, pulisi ngajiret manehna ku Pasal 82 UU No. 23/2002 ngeunaan Perlindungan Anak juncto Pasal 289 sarta 290 KUH Pidana ngeunaan pencabulan ka Anak di bawah umur. “Manéhna kaancam hukuman panjara 15 warsih panjara, “kecap Wakapolresta Bandung Wétan Komisaris Budi, diréndéngan Kasatreskrim Ajun Komisaris Djamudin Pasaribu. (Satrya Graha/”PR”)***

%d bloggers like this: