• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Diajar Internet


Kacaritakeun si Aki keur diajar Internet jeung Incuna:

si Aki : Jang ieu geus kabuka internetna, tapi ngetik facebook.com teu kaluar nanaon?

Incu : aki tos ngetik WWW teu acan  dipayun hurup facebook.

Si Aki : oh..kudu make WWW nya,  ari WWW teh naon jang ?

Incu : Upami teu lepat mah WWW teh singkatan ki..!

si Aki : enya naon singkatanna teh.

incu ; ehmm….eh.. upami teu lepat mah singketan tina Wassalamu’alaikum Warrahmatulohi Wabarokatuh..

si Aki : Oohh kitu..!

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: