• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Anjang-anjangan


Aya dua barudak awewe saumuran sakola di TK keur arulin anjang-anjangan caritana mah di ajar masak, sebut we eta dua budak si Teteh jeung si Ade…

  • Teteh : de, sok  turutan teteh nya..!
  • Ade : muhun..teh, mangga..!
  • Teteh : ka hiji, simpen katel di luhureun kompor, teras hurungkeun komporna. pasihan minyak kalapa saalit we..!
  • Ade : muhun teh..atos.
  • Teteh : Upami parantos panas, lebetkeun bawang beureum nu tos disik-sik tea, antosan dugi ka asak nembe lebetkeun santen sareng bungbu halus…
  • Ade : mangga..teh, atos…!
  • Teteh : aduk-aduk dugi ka ngagolak…
  • Ade : parantos ngagolak teteh…!
  • Teteh : upami atos, sok ayeuna lebetkeun sereh sareng teras salam…
  • Ade : “Bari ngadeukeutkeun sirahna kana katel.” ASSALAMMUA’LAIKUU..M..!

Saurang nu Mairan

  1. namina oge murangkalih nya..kang.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: