• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Ha..Ha..


 KOLOR

Budak : “Nini, ari ieu dina kaneron naon?”

Nini : “Eta teh barang titingal karuhun, tong dico’o pamali!”

Budak : “Muhun naon?”

Nini : “Kolor kameumeut aki maneh jenatna.”

Budak : “Paingan atuh mani hapeuk.”

Asep Tono – Cibiru-Bandung
 
 
 
TONG POHO

Emang : “Kahade sakola sing luhur, ambeh jadi pejabat.”

Ujang : “Mun tos jadi Pejabat?”

Emang : “Tong poho ka dulur.”

Ujang : “Tong poho ka rahayat, panginten Mang.”

Emang : “Hih.., keun we rahayat mah da boga dulur masing-masing!”

Etty Nurhayati-Bandung
 
 
NGIMPI

Mamat : “Dewek mah kanjat diangir mandi..”

Usup : “Tas ngimpi taeun nya?”

Mamat : “Lain, Dewek mah saumur nyunyuhun hulu kakara ngimpi jadi koruptor..”

K.Endrasmara – Soradil Rancah

2 Balesan

  1. wios atuh nyeri kulit patuangan mah, asal ulah nyeri kulit dog-dog wee….

  2. ha ha ha ha …. saeutik patri.. nyeri kulit patuangan..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: