• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Koin paduli Prita Mulyasari


DataGerakan koin paduli Prita Mulyasari patingmucunghul. Maranéhanana usaha ngumpulkeun nepi ka ngahontal Rp 204 juta, anu mangrupa denda Pangadilan Tinggi Banten ka Prita. Salah sahiji posko gerakan koin paduli Prita di wewengkon Jakarta Kidul contona, ngumpulkeun kira-kira Rp 1 juta ti sagala rupa golongan.

Teu ngan di Jakarta. Posko koin paduli Prita sumebar nepi ka Cirebon sarta Bandung, Jawa Barat; Yogyakarta; Surabaya, Jawa Timur; sarta Medan, Sumatra. Pasualan Prita dimimitian waktu manéhna ngarasakeun goréngna pangladén Rumah Sakit Omni Internasional Serpong di surat éléktronik atawa surélék. Surélék éta ogé sumebar ka réncang-réncang ibu laki-rabi éta. RS Omni teu tarima sarta nungtut Prita. Awéwé umurna 32 taun ogé kungsi depa di panjara gara-gara masalah ieu.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: