• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Miyabi Pamustunganana Bedo ka Indonésia


miyabi-bedo-ka-indonesiaJigana mah Careurik tah.., nu mikaresep ka béntang cawokah Maria Ozawa alias Miyabi. Pasalna, Kementerian Kabudayaan sarta Pariwisata (Menbudpar), bakal ngahulag datangna béntang ‘film bulao’ éta asup ka Indonésia. Komo Menbudpar ogé baris geura-giru ngagero produser sarta sutradara film NYULIK MIYABI pikeun ngabolaykeun datangna béntang asal Jepang éta.

Hal eta disebutkeun ku Menbudpar Ad-interim, Mohammad Nuh anu geus ngalakonan obrolan kalayan ka sababaraha pihak, Salasa (13/10).

“Kami geus ménta pikeun ngabolaykeun datangna Miyabi, sarta pihak Maxima Pictures, anu boga rencana baris ngadatangkeun béntang film asal Jepang éta geus mastikeun pikeun ngabolaykeunana,” ceuk Mohammad Nuh ti rilis resmi Menbudpar anu ditarima Kapanlagi.com, Salasa (13/10) peuting.

Dina katerangan kasebut, ampir dipastikeun Miyabi moal nincakkeun sukuna di Jakarta. Tuluy, kumaha waleran Produser film kasebut?

“Baruk kitu enya, kuring kakara weruh ieu. Saha anu ngomong? Kuring jujur tacan weruh soal pembatalan éta. Tapi urang baris mecakan ngatur schedule deui lamun memang lumangsung pembatalan,” kecap Ody Mulya waktu di datangan ku Kapanlagi.com liwat telepon, Salasa (13/10) peuting.

Ody ngomong lamun kabéh ieu dipigawé alatan loba pihak anu teu hayang Miyabi datang ka Indonésia.  “Ieu kabéh anu dipermasalahkeun pan ngan kadatanganana manéhna waé. Lain sosokna anu dipikasieun alatan image béntang cawokahna,” kecap Ody. (kpl/adt/dar)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: