• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Dua Peti Layon Pikeun Kasangka Téroris


sz-jeung-syahrirRS Polri Sukanto geus nyiapkeun 2 peti layon pikeun kasangka téroris Syaifudin Zuhri (SZ) sarta Syahrir. Dina Senén 12 Oktober layon baris dibikeun ka kulawarga, di RS Polri, Kramat Jati, Jakarta Wétan, Minggu (11/10/2009), kira-kira jam 13.15 WIB, hiji mobil ambulan APV silver nopol B 8247 YQ datang sarta nurunkeun 2 peti layon warna coklat. Peti éta langsung dibawa asup ka kamar layon RS polri Sukanto. Di kamar layon aya dua jasad SZ sarta Syahrir.

“Urang ngan narima order waé. Jadi henteu nyaho ieu peti pikeun saha,” écés patugas panganteur peti anu horéam disebutkeun ngaranna. Euweuh patugas RS atawa kapulisian anu daék méré koméntar. Tapi saméméhna dumasar katerangan kulawarga, 2 kasangka palaku teror éta sanggeus dicokot baris langsung dikurébkeun di tempat pemakaman umum (TPU) Pondok Rangon, Jakarta Wétan (detikcom, 11 oktober 09).

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: