• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Piala Dunya Afrika Kidul 2010


Kiwari Kick of Putaran Final Piala Dunya Afrika Kidul 2010 baris lumangsung 11 Juni 2010 ka hareup, Piala Dunya 2010 ieu  aheng karasana, henteu ngan di nagari tuan rumah tapi ogé di Indonésia. Cacak henteu milu di Piala Dunya 2010 tapi ulah salah, Indonésia ogé henteu éléh riweuhna, PSSI keur tarung ogé pikeun kapilih jadi Tuan rumah Piala Dunya 2022. Edun pan? Lamun jadi tuan rumah hartina teu perlu milu kualifikasi sarta dijamin lolos, eta pisan meureun harepannana,  enya.. supaya Indonésia bisa milu di putaran final. Hehehe…..

Jadwal Pertandingan Piala Dunya 2010, FIFA dina Desember 2009 geus ngayakeun undian Grup Piala Dunya 2010 anu lumangsung di Afrika Kidul. Di handap ieu daptar grup na :

  • Group A : South Africa, Mexico, Uruguay, France
  • Group B : Argentina, Nigeria, Korea Republic, Greece
  • Group C : England, USA, Algeria, Slovenia
  • Group D : Germany, Australia, Serbia, Ghana
  • Group E : Netherlands, Denmark, Japan, Cameroon
  • Group F : Italy, Paraguay, New Zealand, Slovakia
  • Group G : Brazil, Korea DPR, Côte d’Ivoire, Portugal
  • Group H : Spain, Switzerland, Honduras, Chile

Kira-Kira Kasebelasan ti nagari mana nu bakal asup FINAL…???

Kuring mah ngadukung BRAZIL…  hiduu…p PERSIB…!!!

Undeur Jadwal Pertandingan dina berkas Microsoft Exel

Undeur Lagu Piala Dunya 2010

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: