• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Ngacapruk


Film-Film Hollywood Versi Bahasa Sunda :

  1. Saving Private Ryan – Nulungan si Rian
  2. Enemy At The Gate – Musuh Ngajedog dina Pager
  3. Die Hard – Teu Paeh-Paeh
  4. Die Hard II – Can Paeh Keneh
  5. Die Hard III With A Vengeance – Nya’an euy Hese Pisan Paehna
  6. Bad Boy – Budak Bedegong
  7. Here’s Something About Marry – Ari Ceu Meri Teh Kunaon ?
  8. Mission Impossible – Moal Bisa
  9. Titanic – Tilelep
  10. Paycheck – Nganjuk Heula
  11. Original Sin – Tara Ka Masjid
  12. Sleepless In Seattle – Cenghar di Ciateul
  13. Ghost – Jurig Kasep
  14. Are We There Yet ? – Geus nepi acan ?
  15. Home Alone – Tinggaleun
  16. Casablanca – Mengkol ti Sudirman
  17. The Awakening – Hudang Sare
  18. After The Sunset – Saeunggeus Burit
  19. DarkMan – Jalma hideung jaba mehong
  20. Ghost of Girlfriends past – Jurig awewe patilasan jurig kasep
  21. Lightning Thief – Maling kabentar   

Bilih bade aya nu nambihan mangga di antos…!

3 Balesan

  1. Awesome Website , guys! Good Information aswell.

    Right into my social bookmarks

  2. haduh…haduh…. ieu blog teh kacida pisan sae na….. sok lah dilajengkeun…. abdi ngadukung we ti pengker……hidup……..PERSWIB…..!

  3. DarkMan – Jalma hideung

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: