• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Bom deui…bom deui.!!!


Ledakan-marriotBom di Restoran Ritz Carlton

Jakarta – Lalaki misterius leumpang rurusuhan  asup ka restoran di lobi Hotel Ritz Carlton. Eta lalaki mawa  2 tas hideung bari make topi jeung jas hideung. Teu kungsi lila kurang leuwih  40 detik  eta bom ngajelegur di lobi restoran.

Kajadian ieu kasaksian ku salah saurang pegawe hotel Ritz Carlton, Jumat (17/7/2009). Kajadian harita  lumangsung sakilat pisan. Ceuk manehna, lalaki dedegan jangkung gede teh turun tina lift tuluy leumpang asup ka restoran  bari jeung gerak-gerikna nyurigakeun pisan. Di tilik tina dedegannana, eta lalaki warga nagara deungeun (asing). Lalaki misterius eta make kacamata hideung, topi hideung jeung jas hideung. Tas nu dibawa mangrupa tas ransel serta tas travel bag nu di sesered. Pihak kepolisian can bisa mastikeun kakaitannana dina hal ieu. Tapi dugaan kuat lalaki eta nu ngalakukeun pengeboman. Lamun bener, cingcirining  ngalakukeun bom bunuh diri.

 

ledakanBom JW Marriott & Ritz Carlton
Polri: Nu boga lakon Bom Bunuh Diri Identik jeung JI.

Jakarta – Nu boga lakon peledakan bom di Hotel JW Marriot jeung Ritz Carlton identik jeung jaringan terorisme. Mabes Polri ngungkapkeun pelakuna identik jeung jaringan Jamaah Islamiyah (JI).
“Nu boga lakon identik jeung Jamaah Islamiyah,” ceuk Kadiv Humas Mebes Polri Irjen Pol Nanan Soekarna di hareup Hotel JW Marriott, Jakarta, Jumat (17/7/2009).
Nanan ngaku rek nyilidik leuwih jero deui katerlibatan jaringan JI. “Urang teu  bisa  percaya kitu wae, urang masih perlu mastikeun,”  
Saencana Kapolri Bambang Hendarso Danuri (BHD) nyebutkeun nu boga lakon pengemboman di dua hotel eta identik jeung jaringan terorisme nu geus dibolekerkeun polisi di Cilacap, Jawa Tengah.

2 Balesan

  1. mugia ieu teh bom anu panungtungan ah…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: