• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Nu Haneut Keneh…


Kiwari loba bewara ngeunaan politik, aya Korupsi, aya KPK, Bom ngabeledug  Jadwal LSI teu kaluar-kaluar, Timnas pokona  mah loba matak lieur kana sirahna…, Tah meungpeung can haseum aya hiji bewara  dina danget ieu nu haneut keneh, nyaeta Ayu TingTing. eta we teu dimana-dimana utamana di tukang PiSiDi (VCD) ma’lum urang sunda hese ngabedakeun P jeung V.  teu kolot teu budak nyaranyi Kemana…kemana..kemanaaaa…. kamanaaa.. atuh..! Dimana…Dimana…Dimanaaaaa…. nya dimana..atuh. Sok pangneangkeun kamana jeung dimana ayana..?

Sok tah daripada lieur tinggali di dieu

Saurang nu Mairan

  1. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if
    that would be ok. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new updates.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: