• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

SUS Gedebage


Ngaran SUS Gedebage jadi rame . Aya warga masarakat nu satuju kana usulan ngaran Gelora Rosada, tapi aya oge  warga masarakat  nu teu panuju  kana ngaran  Gelora Rosada. Supaya teu terus nimbulkeun masalah, Pemkot Bandung ngarencanakeun  ngagelar sayembara.

Sayembara keur ngaran stadion sepak bola bertaraf internasional eta ngalibatkeun sakabeh pihak mulai ti masarakat, anggota dewan, sarta Pemprov Jabar kulantaran Pemprov Jabar milu andil dina ngabiayaan pangwangunan  SUS.

Salian ngaran Gelora Rosada, aya sababaraha ngaran nu direncanakeun Pemkot Bandung, di antarana Gelora Maung Bandung, Gelora Pasundan, sarta Gelora Padjadjaran.

Arek naon wae ngarana, kuring miharep lamun jaganing geus ditangtukeun miluan we lah…

Kumaha ceuk dulur-dulur kira-kira pantesna ngaran stadion SUS Gedebage teh naon atuh…?”

2 Balesan

  1. Gelora Sunda.

  2. gelora ;
    PASUNDAN

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: