• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Pocong Mecenghul Alatan Bogor Tempat Kuburan Mister X?


Isu mecenghulna jurig pocong di sawatara wewengkon di Bogor terus jadi obrolan. Aya sagala rupa carita ngeunaan jurig pocong di Bogor. Mimitian ti anu rasional, nepi ka irasional. Salah sahiji carita anu dipibanda ku INILAH.COM nyaéta ngeunaan ayana hiji tempat kuburan massal di salah sahiji lokasi di lamping Gunung Salak, Bogor.

Ceunah, di hiji lamping Gunung Salak, aya hiji tempat anu disadiakeun sacara husus pikeun nandéan layon-layon anu henteu dipikanyaho identitasna. Atawa ogé, layon-layon anu henteu dicokot ku kulawargana. Nurutkeun béja, ieu geus lumangsung lila. Layon-layon éta téh kiriman ti sagala rupa imah gering, utamana ti Jakarta. Biasana, kategori layon anu dibawa ka salah sahiji tempat di Bogor éta téh layon anu diidentifikasi minangka Mister X atawa Mrs X.

Maranéhanana nyaéta layon teu dipikawanoh ti korban kacilakaan, jalma-jalma status T-4 (Tempat Tinggal Tidak Tetap) anu maot tanpa aya kejelasan kulawargana, ogé korban-korban lampah kriminal séjénna. Alatan éta, carita irasional mecenghul. Yén, alatan jadi tempat ngurebkeun layon teu dipikawanoh éta pisan, di Bogor saterusna jadi mindeng mecenghul isu-isu anu patali jeung jurig atawa hal-hal misterius.[ims]

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: