• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Vidéo “Luna-ariel” Nyieun Geunjleung di Acara Resepsi


Medarna rékaman vidéo mesum anu ngalibatkeun pasangan mirip béntang film, pariwara, sarta presenter Luna Maya sarta Ariel masih jadi obrolan nu haneut.
Saprak medar dina poé Kemis (3/6/2010) di internet, peredaran terusan rékaman vidéo éta beuki teu kabendung. Teu ngan diunduh liwat jejaring internet, rékaman kasebut oge terus sumebar ti henpun ka henpun.

Di Bandung, waktu ngahadiran hiji acara resepsi ngawinkeun panganten anyar, Minggu (6/6/2010), sajumlah jelema kasampak riweuh ngunduh vidéo kasebut sanggeus hiji jalma ngabogaan vidéo tadi di henpunna.

Hal ieu dimimitian ti guyonan saurang pamandu acara waktu acara prosesi adat pasangan panganten anyar éta. Ka kadua panganten, si pamandu acara sempet ngingetkeun ambéh teu coba-coba ngarékam kagiatan sakral waktu peuting pengantin. “Kade ah, ulah direkam sagala. Bilih siga ‘Ariel jeung Luna’, kasebar ka mana-mana. ceuk si pamandu dipapag kuseuri pager ayu sarta pager ayu anu kalolobaan para rumaja.

Samentara éta, para sepuh mah katempona tiis sarta hare-hare nanggepan guyonan si pemandu acara.

Teu ngan jadi obrolan haneut, guyonan pamandu acara kasebut oge rupana nyieun rasa kapanasaran sajumlah jelema, anu ahir-ahir ieu keur rame ngunaan vidéo mesum anu jiga pasangan béntang pariwara sabun kasebut.

Saréngsé prosesi adat, kasampak sajumlah jelema riweuh silih transfer liwat henpunna. Alhasil,vidéo éta nyumebar ti hiji leungeun ka leungeun séjén.

Samentara éta, Luna sempet nampik dikait-kaitkeun jeung vidéo esek-esek kasebut. Waktu dipanggihan saréngsé ngeusian acara musik Dahsyat, sawatara waktu kaliwat, manéhna nampik yén awéwé éta téh dirina. Komo manehna ngarasa teu boga tato kukupu di bagian cangkengna, kawas anu dipiboga awéwé di vidéo kasebut.

Sedengkeun Ariel tacan daék nanggepan medarna vidéo éta. Komo, Ariel kalahka nyingcet. Sababaraha-kali manéhna ngabobodo wartawan kanu rek ngusahakeun ménta koméntarna. (ÉH)

Leuwih jembar tingali di Bandung,Kompas.com

Saurang nu Mairan

  1. Ah dimana atuh aya bangsat ngaku? Emutan weh ku nyalira manawi.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: