• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Indonesian Premier League (IPL) 2011-2012


Indonesian Premier League (IPL) 2011-2012 jigana  18 klub nu rek ngiluan. Hal ieu dumasar kana proses daftar ulang klub peserta nu dilakukeun poe Rebo (26/10), tina 24 tim nu  di bere kesempetan ngalakukeun daftar ulang, 6 klub dianggap ngundurkeun diri.

Dina Kompas.com, 18 klub nu miluan kompetisi nyaeta: Persiraja Banda Aceh, PSMS Medan, Semen Padang, Persib Bandung, Persija Jakarta, Persijap Jepara, Persiba Bantul, Persibo Brojonegoro, Persebaya Surabaya, Persema Malang, Arema Indonesia, PSM Makassar, Bontang FC, Persidafon, Persiwa Wamena, Persipura Jayapura, Mitra Kukar, sarta Sriwijaya FC.

Sedengkeun 6 klub nu dianggap ngundurkeun diri nyaeta: Pelita Jaya, Persisam Samarinda, Persiba Balikpapan, PSPS Pekanbaru, Deltras Sidoarjo, sarta Persela Lamongan. Kapastian jumlah klub peserta IPL usum ayeuna di ucapkeun ku  CEO PT Liga Prima Indonesia Sportindo, Widjajanto, di Kantor PSSI, Rebo peuting.

Sawatara direkapitulasi, tina pendaftaran ulang ti 18 peserta nu rek iluan kompetisi,” ceuk Widjajanto nu dikutip tina kompas.com. IPL  geus dibuka sacara resmi  tanggal 15 Oktober 2011 kamari di Bandung jeung rek dituluykeun deui tanggal 26 November 2011. Nurutkeun draft jadwal, Persib Bandung rek tarung deui tanggal 3 Desember ngalawan tuan rumah Persijap di Jepara.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: