• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • MĂ©takeun

Teu dijudulan…


Pangalaman sim kuring diulem keur ngahadiran pesta kawinan nu mewah di salah sahiji gedong pesta , budak saurang pajabat

Pas nepi ka Lobby biasana aya nu narima tamu sarta aya buku tamu jeung sejenna. Tapi ieu mah lain…di Lobby aya …..2 panto.

đŸšȘPanto 1 aya tulusan “Keur kulawarga lalaki i”

đŸšȘ Panto -2 aya tulisan “Keur kulawarga awewe”

Kuring abus ka panto keur kulawarga lalaki..Leumpang lalaunan digang …ditungtung gang aya 2 panto deui.

đŸšȘPanto -1 aya tulisan “keur tamu lalaki ”

đŸšȘPanto -2 aya tulisan “keur tamu awewe”

Lantaran kuring lalaki nya abus ka panto no 1 . Karek ge sababaraha lengkah manggih deui 2 panto.

đŸšȘPanto -1 aya tulisan: “Keur nu mawa kado ”

đŸšȘPanto -2 aya tulisan : “Keur nu teu mawa kado”.

Kuring abus kanu no 2 , da teu mawa kado. Sarua karek ge sabaraha lengkah aya 2 panto deui.

Ngahuleng heula…. Iraha nepi ka tempat panganten?

đŸšȘPanto 1 aya tulusan : “Keur nu mawa amplop”

đŸšȘPanto 2 aya tulisan : “Keur nu teu mawa amplop”.

(Kuring ngomong dina hate : .. “Syukur, aya oge ruangan keur nu teu mawa amplop,bijaksana nu boga hajat teh”). Nya kuring abus ka no 2…

Terus kuring leumpang sababaraha lengkah…..sihoreng…..Kuring geus aya di ..luar di jalan raya !!! BEDUULL………

😀😀😀,eeeh dijalan aya oge plang” ” JIG GANCANG BALIK …..NA TEU ERA ONDANGAN modalna ngan BATIK ” ????

 

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: