• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Gambaran Skuad Persib 2012-2013


Persib – Dina nyanghareupan Indonesia Super League (ISL)  2012-2013, Persib ngamimitian  bebenah  mulai ti Pangurus, Ofisial sarta Pamaen.

Keur susunan pangurus jeung ofisial memang teu loba perobahan, kecuali di kubu pelatih dirombak total. Posisi Robby Darwis salaku pelatih diganti ku Djadjang Nurdjaman dibarengan dua asisten anyar, nyaeta Asep Sumantri jeung Sutiono Lamso.

Susunan pangurus jeung ofisial Persib 2012-2013

  • Manajer: Umuh Muchtar
  • Penasihat Teknik: Indra Thohir
  • Pelatih Kepala: Djadjang Nurdjaman
  • Asisten Pelatih: Asep Sumantri
  • Asisten Pelatih: Sutiono Lamso
  • Pelatih Fisik: Dino Sefriyanto
  • Pelatih Kiper: Anwar Sanusi
  • Dokter Tim: Rafi Ghani
  • Sekretaris Tim: Yudiana
  • Pembantu Umum: Dudi Suardi
  • Pembantu Umum: Pipin Kusmantara
  • Pembantu Umum: Zulkarnaen
  • Pembantu Umum: Fikri Apriansyah
  • Masseur: Tatang Sutisna
  • Masseur: Iyang Mulyana

Sawatara keur komposisi pamaen, Gambaran Skuad Persib 2012-2013, aya pamaen nu kaluar jeung asup. Pelatih Djadjang Nurdjaman ngaku geus aya 20 pamaen nu komposisina didasarkeun tina pamaen heubeul nu dipertahankeun sarta geus kaiket kasepakatan bareng manajemen Persib jeung pamaen anyar.

Susunan Pemain Persib Musim 2012-2013

1. I Made Wirawan

2. Cecep Supriyatna

3. Rizky Bagja

4. Maman Abdurahman

5. Abanda Herman

6. James Coyne

7. Aang Suparman

8. M. Agung Pribadi

9. Jajang Sukmara

10. M. Ridwan

11. Supardi

12. Firman Utina

13. Hariono

14. Asri Akbar

15. Atep

16. Tony Sucipto

17. Airlangga Sucipto

18. Sigit Hermawan

19. Herman Dzumafo Epandi

20. Kenji Adachihara

Sakumaha nu  disebutkeun diluhur, yen pelatih Djadjang Nurjaman masih merlukeun saurang playmaker jeung kahayang mah Skuad Persib jumlahna 24, kulantaran kitu susunan ieu mungkin bakal nambah deui. urang tunggu we, saha saterusna nu bakal direkrut Persib!

Salajengna Profil Pamaen Persib 2012-2013

 

Saurang nu Mairan

  1. Saran dari admin, Orang-orang yg ngehina #PERSIB jng ditanggapi. Buktikan saja, BOBOTOH PERSIB MAH SANTUN. NYUNDA NYAKOLA NYANTRI🙂 Setuju?

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: