• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Ha..Ha..


Negara 
Guru nanya ka muridna.
Guru : “Sebutkeun Negara nu dimimitian ku huruf A.”?”
Joni   :  “Australia.”
Guru  : “Lamun Negara nu dimimitian ku huruf.  ‘O.”?”
Adul   : “Ostralia.”
Guru   : “Jeung Negara nu mimitina huruf.’U”.?
Emen  : “Ustraliaaaa….!” 
 
Abon
Dibutuhkeun  pagawe di pabrik Abon. Gajih na Rp. 5 juta sa bulan.
Fasilitas dianteur-jemput numpak sapi. Pagawean neunggeulan bujur sapi nepi ka ancur jadi Abon..
 
Kursus 
Kulawarga  beurit ngajak jalan-jalan kabarudakna.
Keur di perjalanan maranehna ningali ucing, gancang bapana mawa ka opat barudakna nyumput.
Supaya teu katingali ku ucing. Terus si bapak beurit  ngagogog kawas sora anjing, teu kungsi lila ucing
Lumpat sieuneun.
Si bapa beurit  ngomong ka barudakna : “Tah barudak perluna kursus basa deungeun (asing) keur urang.”
%d bloggers like this: