• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Ubar manyun..


“Aya hiji Jeger keur mabok abus ka warung makan, atuh pelayan teh nepika ngadaregdeg…
Palayan : “Bade tuang naon Den?”
Jeger : “Hayam aya?”
Palayan :”Aya, Den”
Jeger : “Domba aya?”
Palayan : “Aya Den”
Jeger : “Sapi aya?”
Palayan :”Aya Den”
Jeger : “Titah kaluar kabeh, ngaririweuh, aing rek dahar!!

=================================================

Aya calon panganten konsultasi ka dokter..kieu carita na:
Pasen : dok abdi bade konsultasi..
Dokter : kunaon..?
Pasen : manuk abdi alit..sakedap deui bade pangantenan..tiasa di suntik atanapi di pasihan obat dok..!! supados janten badag.. bilih calon pamajikan abdi kecewa.
Dokter : oh eta..babari..teu kudu di suntik atawa make obat..keu’eum we manuk na ku ci nteh bari 15 menit unggal isuk”
Pasen : oh saukur kitu dok ?
Dokter : sok praktekeun ku anjeun..

Sabulan ti harita pasen datang deui bari leweh/ceurik.
Dokter : kunaon jang ?? Tulus kawin teh..?
Pasen : tulus dok.. hiks hiks hiks
Dokter : di praktekeun teu saran sayah ?
Pasen : di praktekeun dok..unggal isuk2 ku ci nteh di keu’eum..
* bari sesegukan angger leweh..
Dokter : naha make jeung leweh atuh..?
Pasen : pamajikan teu puas.. ceunah manuk abi kos manuk piit..
Dokter : naha..kudu na mah jadi manuk rajawali mun di keu’eum ku ci nteh..
ari silaing make nteh naon ??
Pasen : SLIMING TEA dok *bari leweh na narikan
Dokter : atuh pantess ari silaing..

Wkwkwkwk.. gudubraggg….!

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: