• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Hebat mana..?


Aya bapa DPR nu kasohor kana korupsina, dina hiji mangsa nanya ka ustadz.

Bapa DPR: “pa ustadz,,, abdi bade tumaros ka ustadz… menurut ustadz, abdi sareng Gubernur hebat mana?”

Ustadz: “nya…hebat bapa atuh, pan Gubernur tara wani marentah2 anggota DPR.” bapak DPR mesem…

Bapa DPR: “upami sareng Menteri…! hebat mana..?”

Ustadz: “masih hebat Bapa,,, Menteri oge tara wani marentah anggota DPR” bapak DPR seuri…

Bapak DPR: “taaa…h, lamun jeung Ketua KPK hebat mana?

Ustadz: “tetep hebat bapa DPR,,, ketua KPK oge teu wani mariksa bapa, komo deui newak bapa”

Bapak DPR: “ieu pertanyaan, kedah di jawab jujur nya…pa ustadz…” lamun jeung Persiden..?

Ustadz: “masih hebatan bapak,,, bisa jadi presiden teh pan sora rahayat sarta kaputusan bapa2 di DPR”
bapa DPR ayeuna mah teu mesem deui malah seuri ngarasa puasss…!

Bapak DPR: “ieu patarosan terakhir…. upami abdi sareng Nabi hebat mana?”

Ustadz rada lila mikir heula….terus ngajawab…
Ustad: “eeehmm,,, hebatan bapa DPR… lamun Nabi masih sieun ku Gusti Alloh, ari bapak DPR mah pan tos teu sieun ku Gusti Alloh….”

4 Balesan

  1. hahaha…kena kana mamarasna eta mah

  2. Nu korupsi mah tong boro sieun ku pangeran, inget ge pamohalan matak kitu oge, nya…lur..!!!

  3. Laa…h, anggota dewan terhormat tea atuh, apal meureun….

  4. geningan kitu nya Kang….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: