• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Ratusan Warga Ronda Babarengan


Sapanjang peuting Rebo (2/12) nepi ka Kemis subuh (3/12), ratusan warga di wewengkon Darmaga, Bogor, ngalakonan ronda peuting babarengan. Geus tilu poé ieu, sawatara désa di wewengkon Bogor, Jawa Barat, ditéror ku isu jurig pocong.
Informasi anu ditampa INILAH.COM, warga ngalakonan ronda peuting pikeun ngajaga-jaga mecenghulna jurig pocong. Nepi ka ayeuna, aya dua vérsi ngeunaan pocong éta.

Sawaréh warga nganggap yén isu jurig pocong éta dijieun ku jalma-jalma nu tangtu. Tujuanana pikeun nyieun hariwang warga. Sajaba ti éta, isu jurig pocong éta ogé dipaké pikeun ngalakonan lampah kejahatan. ”Jurig pocong éta ngan isu. Ieu modus anyar kajahatan. Sabab, kitu aya anu weruh mecenghul jurig pocong, teu lila aya warga anu kaleungitan télévisi,” kecap saurang warga di wewengkon Darmaga, anu aya di kira-kira kampus IPB, Bogor.

Sementera, warga séjén aya anu nganggap yén jurig pocong bener-bener aya. Warga di wewengkon Ciomas, anu aya di perbatasan Kabupatén Bogor jeung Propinsi Banten, mercayaan yén jurig pocong éta aya. Informasi anu ditampa INILAH.COM, jurig pocong anu dipercaya masarakat di perbatasan Bogor-banten éta, mecenghul ti hiji désa leutik di lamping Gunung Salak.[ims]

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: