• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

5 Balesan

  1. Cobi atuh kawih klasik sapertos ibu Upit sarimanah sareng ibu Titin Fatimah, da ayeuna mah sesah milariannana, hatur nuhun.

  2. A… abdimah hoyong pop sundana. tambihan sing seueur atuh. hatur nuhun.

  3. kang, tambihan deui atuh koleksi kendang penca na supados abdi tiasa ngengklak sareng pun bojo….he..he…

  4. kuring ge rek ngengklaaa….k bari penca, eiit…eiiiy…gudubraaa..g..!

  5. ngengklak …kendang penca euy…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: