• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

NASA: Bumi Moal Kiamat dina 2012


2012,jpgBioskop diantri saprak muterkeun pilem ngeunaan kiamat  Naha bener dina 21 Désémber 2012 engké Dunya baris kiamat? Ulah salempang. Awak Antariksa AS (NASA) ngomong naon anu kasampak di pilem éta moal lumangsung dina waktu deukeut.

“Euweuh hal goréng anu lumangsung di Bumi dina 2012. Planét urang pikeun leuwih ti 4 milyar warsih ka hareup, sarta para saintis anu kredibel di sakumna Dunya apal yén euweuh anceman anu patali jeung 2012,” kitu pernyataan NASA patali kasalempang kiamat dina 2012.

Masih henteu percaya? Dina pilem 2012, asteroid nu gede ngahantem Dunya sarta ngaruksak kabéhanana. Tapi, NASA negeskeun, euweuh planét deungeun anu keur nuju Bumi urang.

NASA ngunggelkeun, Bumi sok jadi sasaran komet sarta asteroid sanajan hanteman anu badag pohara arang lumangsung. Tubrukan badag pamungkas lumangsung dina 65 juta taun ka tukang anu ngamusnahkeun dinosaurus.

Ayeuna astronom NASA keur migawe proyék Spaceguard Survey pikeun manggihan naha aya asteroid badag di deukeut Bumi anu baris ngahantem. Ayeuna NASA nyimpulkeun yén euweuh anceman asteroid sagedé anu kungsi ngahantem dinosaurus.

“Kabéh pakasaban ieu dipigawé sacara kabuka sarta penemuan-penemuan diposting saban poé di website Kantor Program NASA NEO, jadi Anjeun bisa nempo yén euweuh hiji ogé anu diprediksi ngahantem Bumi dina 2012,” ceuk NASA.

NASA tuluy ngécéskeun ngeunaan mecenghulna prediksi kiamat dina 21 Désémber 2012 éta. Diungkabkeunana, carita éta dimimitian ti klaim yén Niburu, hiji planét anu disangka kapanggih ku Bangsa Sumeria, keur maju nuju Bumi. Musibah awalna diprediksi datang dina Méi 2003. Tapi alatan euweuh anu lumangsung dina poé anu ditangtukeun éta, prediksi kiamat pindah ka Désémber 2012. Saterusna dihubungkeun jeung carita lekasanana sistem penanggalan suku Maya kuno dina usum tiis 2012 sarta diprediksi tanggal kiamat murag dina 21 Désémber 2012.

“Inget keneh dina kasalempang Y2K dina warsih 2000? Éta datang sarta indit tanpa bancang pakéwuh (kakacauan) alatan perencanaan sarta analisis anu mumpuni dina kaayaan éta. Pilem kalayan special effect anu canggih, 21 Désémber 2012, moal jadi ahir dunya anu mana karasa ku urang sararea,” ceuk NASA.

Sumber : DetikNews

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: