• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Ti milis tatangga…kieu caritana:


SATACAN NIKAH…

Pameget : Akhirna…Kuring geus ngantosan ti baheula…

Istri : Akang rela eneng pisah jeung akang?

Pameget : Piraku! Ulah sakali-kali mikir kadinya!!

Istri : Akang bogoh ka eneng?

Pameget : Geus pasti! Salilana pastina kitu…

Istri : Eneng mah sieun Akang selingkuh?

Pameget : Ih da alim! teu mungkin Akang ngalaksanakeun eta mah, pigeuleuheun…

Istri : Cium Eneng atuh kang?

Pameget : Muhun…

Istri : Kang…

5 TAUN SANGGEUS NIKAH….
tinggal baca ti handap ka luhur…

Kintunan ti : agozi21@yahoo.com

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: