• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Mugia Drago Mamic Bisa Gancang Adaptasi


Drago Mamic jeung Persib Bandung dimimitian. Juma’ah (9/9) peuting, Mamic ditunjuk jadi arsiték Maung Bandung ku tim opat anu ngabogaan tugas néangan palatih sarta pamaén Persib pikeun usum hareup.

Nempo prestasi Mamic di klub tiheulana, bobotoh tangtuna ngabogaan harepan ka Mamic. Waktu ngabesut Dalian Shide, Cina, Mamic mawa klub kasebut jadi jawara liga sarta Piala Cina taun 2001 sarta 2002.Usum saterusna, manéhna mawa klub asal India Churchill Brothers jadi jawara IFA Shield 115.

Cacak suksés di tim séjén, nurutkeun urut pamaén Persib Nandang Kurnaedi éta lain jaminan. “Tacan tangtu. Sipat tim di liga Indonésia béda jeung nagara séjén.

Tapi, Nandang ngaharepkeun palatih kalahiran 25 Méi 1953 ieu bisa gancang adaptasi jeung gaya maenbal tim-tim Indonésia. Ku kituna, naon anu jadi harepan bobotoh, nyaéta nempo Maung Bandung jadi jawara bisa kalaksanakeun.”Susuganan Mamic bisa gancang adaptasi. Ku kituna Persib bisa leuwih hade…. amin.

Salajengna: Skuad Persib 2011 – 2012

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: