• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Nini jeung Tukang Beca


Nini-nini tas ti pasar rek balik ka imah na, nawar ka tukang beca.
Nini : 5 rebu nya mang.
Tk. Beca : Oooh, teu tiasa, 10 rebu ni..!
Nini : embung ah, 5 rebu we nya !
Tk. Beca : teu acan tiasa ni, mun 10 rebu mah mangga.

Ahirna si nini nyerah, bari clak kana becak, bari jeung rada keuheul
pok nyarita ka tk. beca : ” nya geus lah di bayar 10 rebu , tapi moal di bejaan siah imah kuring dimana. Teangan we ku sorangan”…! bari ngagilirkeun sisigna.

Tk. Beca : ngagowee…sss bari..

Saurang nu Mairan

  1. hahahaha….moal nepi-nepi atuh k imah c nini

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: