• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Enya, kitu…?


RumahEnya, kitu…? Mudah-mudahan enya…

“Layon anu aya di RS Polri ayeuna masih diotopsi. Kondisina taranyang, diteundeun di rohangan pendingin,” kecap salah sahiji patugas anu horéam disebutkeun identitasna waktu dipanggihan di RS Polri Dr Sukamto, Jalan Kramat Jati, Jakarta Timur, Saptu (8/8/2009). Saméméhna, patugas ngaku geus nempo kaayaan layon ti kajauhan. Tapi, dirina tacan bisa mastikeun naha layon kasebut nyaéta layon Noordin M Top.

“Kaayaan bagian beungeut sarta beuheung bersih. Kuring tadi nempo ti kajauhan. Kuring tacan bisa méré koméntar naon éta Noordin M Top atawa lain,” pungkasna. Saméméhna layon anjog di RS Polri kalayan dipetian  warna coklat. Nepi ka tabuh 20.40 WIB sajumlah patugas masih katempo ngajaga-jaga di hareup kamar layon. 

Layon kasangka téroris anu tiwas dina penggerebegan di Temanggung, Jawa Tengah nepi ka kiwari masih dina prosés identifikasi. Pihak RS Polri Kramat Jati ogé masih ngalakonan otopsi.

tersangka pelaku peledakan jw marriott

 DICARI

Ibrohim alias boim

http://www.forumkami.com/forum/berita/17561-foto-ibrohim-teroris-temanggung.html

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: