• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Persib Bandung


LSI (Liga Super Indonesia) periode 2009-2010 rengse digelar,  juarana Arema Indonesia FC . Piala Indonesia nyesakeun 4 kasebelasan nyaeta Arema Indonesia FC, Persik Kediri, Persipura Jaya Pura, Sriwijaya FC. Keur Persib perjuangan kadua gelar kasebut dina LSI urutan ka opat sarta di Piala Indonesia Persib ngan nepi ka dalapan besar eleh agregat 2-3 ti Arema.

Prestasi kadua gelaran kasebut rupana geus maksimal diperjuangkeun utamana ku pamaen, hatur nuhun ka pelatih, manajemen,sarta elemen-elemen anu  geus satekah polah ngusahakeun,  supaya Persib juara teu katinggaleun ka para Bobotoh, Viking sa alam dunya sarta nu mikacinta ka Persib. Urang sararea kudu bisa narimakeun kana prestasi musim ieu. Kagagalan kudu jadi palajaran nu berharga keur sakabeh pangurus sarta manajemen tim, ka hareup…? tangtuna Persib kudu bisa ningkatkeun prestasi.

Keur LSI taun hareup kiwari Konsorsium, Komisaris sarta Manajemen keur ngabahas masa depan Persib Bandung,  salaku bobotoh  tinggal nunggu hasilna mudah-mudahan urang sararea sepakat tina hasil ahir maranehna. Masalah pelatih tangtuna bobotoh boga pamilih kira-kira saha nu pantes sarta cocok keur ngalatih Persib musim hareup. Ceuk isu sarta gosip mah aya 3 urang anu bakal jadi pelatih Persib nyaeta, Rahmad Darmawan, Rene Alberts, Daniel Darko Janakovic.

Geus ah…, sakieu we heula nya…tulisan ngeunaan Persib Bandung keur nyanghareupan musim nu bakal datang,  urang rojong we ku sararea utamana nu mikareueus ka Persib Bandung kabanggaan Jawa Barat sarta bobotoh sa alam dunya. Teu hilap ka Pa H. Umuh hatur nuhun kana perjuangannana salami ieu mudah-mudahan pa Umuh salamina aya dina panangtayungan Gusti Alloh SWT….amin.  

Hasil Rapat di Jakarta, dewan pengurus PT PBB reujeung dewan pemegang saham Persib geus nyieun kaputusan ngeunaan masa depan Persib. Keur jabatan Pelatih Kepala dipercayakeun ka Daniel Darko Janackovic (DDJ).

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: