• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

3 Preman Mabok


Aya 3 preman keur marabok nyetop taxi, terus maranehna asup kana taxi. Supir taxi apal yen eta preman marabok, jadi si supir ngan ngahirupkeun mesin teu kungsi lila eta mesin dipareuman deui.

Supir taxi ngomong:  “ Sudah Sampai.”

Preman nu ka 1 mayar taxi, kitu oge preman nu ka 2 turun bari ngomong “ terima kasih pir.”

Tah giliran preman nu ka 3, bari turun langsung nyabok si supir, Klepok…klepok..!

Si supir rada geumpeur, bari sieun kulantaran geus nipu eta preman..???

Bari geumpeur si supir  nanya: “Kenapa saya di tampar bang.???

Preman: “Gelo siah…! Tarik..tarik teuing nyupiran teh, ampir  modar  aing  tadi….!!!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: