• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Koki…


Beurang Koki, Peuting Boga aksi
Dedeganana  leutik. Gaya ngomongna kocak sarta pikaseurieun. Sajaba ti éta, beungeutna kasép sarta kulitna bérsih. Bahasa awakna ogé rada gemulai. istilah rumaja ayeuna “cupu” alias culun punya. Éta pisan gambaran umum waktu papanggih sarta ngawangkong kalayan AS alias Toting (21). Sumawona, pakasaban sapopoé nonoman éta nyieun sarta padagang kueh waffle di IBCC, Jln. Ahmad Yani, kota Bandung.

Tapi, di balik kelunguhanana, jelema baris ngabirigidig lamun ngadéngé posisina di geng motor. Manéhna dipikawanoh minangka panglima XTC (Exalt to Coitus) Rayon Kopo. Identitas minangka panglima dibuktikeun dina wangun tato lambang XTC di leungeun kénca. Pikeun nyicingan posisi kasebut, Toting kudubajoangsaprak SMA. Bisa diitung, Toting leuwih getol milu kagiatan XTC tinimbang nungtut élmu. Balukarna, manéhna dropout waktu kelas XI SMA. Toting nyaéta kasangka utama palaku perampasan sarta penganiayaan dua mahasiswa di hareup Gedong Merdeka, Jln. Asia Afrika, Bandung, sawatara waktu kaliwat. Dina kajadian éta, saurang mahasiswa ngalaman tatu sayatan dina beungeutna.

Toting di ringkus Satreskrim Polresta Bandung Tengah teu lila sanggeus kajadian. Ti leungeun kasangka, pulisi nyita barang bukti hiji kaméra milik korban. Toting ngomong,  kalakuan ngarampas sarta paganiyayaan éta henteu direncanakeun. “Sabalikna gawé, kuring nongkrong jeung babaturan di wewengkon Babakan Tarogong. Kuring dalapanan. Kuring terus inum-inum sarta mabok,” kedalna. Maranéhanana saterusna kuriling Bandung. Di hareup Gedong Merdeka, maranéhanana nempo aya “mangsa”. Toting ngarogahala kadua korban make pakarang seukeut sarta mawa lumpat hiji tas gandong anu eusina kaméra digital.

Pulisi anu keur ngajaga di Bank NISP metot baju Toting anu dibonceng Tukul nepi ka labuh. Samentara anu séjénna kalabur. Alatanpanglimamaranéhanana kacérék, batur-batur Toting balik ka lokasi pikeun nyalametkeun kasangka. Maranéhanana ngalengkepan diri jeung pakarang seukeut. Tapi, waktu nempo pulisi ngaluarkeun pestol, para palaku kabur bari ngalungkeun pakarang seukeut.

Toting ngaku kakara sakali éta ngalakonan parampasan sarta panganiyayaan. “Éta alatan mabok. Lamun aksi saperti kitu, kakara pisan. Lamun gelut mah geus mindeng,” kedalna. “Kasangka di jirét pasal 365 KUH Pidana ngeunaan Pencurian dibiruyungan Pemberatan jeung anceman hukuman tujuh warsih panjara,” kecap Kasatreskrim Polresta Bandung Tengah Ajun Komisaris Agusman Gurning ka wartawan, Rebo (24/6).(Satrya Graha/”PR”)***

 

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: