• 72,075 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

Conto tiNu Ghoib


Bilih aya nu bade, mangga tingali conto ti para panghuni alam ghoib kanggo kahirupan urang di alam dunya, nyaeta :

1.Tuyul, najan leutik keneh geus pinter ngala duit sorangan, ciri kamandirian sajati.

2. Pocong, ti baheula bajuna angger tara gonta ganti, ciri kasederhanaan anu hakiki.

3. Nyi Roro Kidul sanajan ayana di laut tapi tara mamake bikini, sopan we. ciri ngajaga etika anu sajati.

4. Jalangkung, datangg teu di teang balik teu dianteur, tara ngahesekeun batur.

5.Kuntil-anak,keur susah jeung senang ge angger we seuri jeung seuri, ciri rasa syukur nu sajati, Hi hi hi hi……

Ditulis dengan WordPress untuk Blackberry

Saurang nu Mairan

  1. Wkk..wk.wwk, enya oge mun dipikir leuwih sajati nu ghoib…!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: