• 72,011 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Tepak Pa Macan

  • Métakeun

URANG SUNDA


Kamaranaa… ari Urang Sunda, 

Disebut euweuh aya, disebut aya euweuh,

Kamaraaanaaaa…atuh,,!

 

Urang Sunda kamarana

Urang Sunda dimarana

Urang Sunda urang mana

Urang Sunda anjeun saha

 

Naha ngan sa ukur nu ngeusian pulau jawa

Naha ngan sa ukur lalajo bari tumewa

Gancang geura hudang, buka ceuli buka mata

Geura tembongkeun Urang Sunda oge bisa,,,

Bisaaaaaa….

 

Tembongkeun urang oge bisa mela nagara

Tembongkeun urang oge bisa jadi pamingpin

Urang oge bisa nangtung ajeg jeung kawasa

Lain ngan sa ukur bisa unggeuk jeung kumawula

 

Si Kabayan Urang Sunda,Urang Sunda lain si Kabayan

Si Kabayan Urang Sunda, Urang Sunda ulah jadi si Kabayan

 

Anu karesepna ngan ukur ngagere ceuli

Anu karesepna ngan ukur heuay nundutan

Anu karesepna ngan ukur diuk ngalamun

Atawa calangap ngitungan bentang di langit

 

Lamun urang kabeh reueus jadi Urang Sunda

Pikiran deui naon nu dipikareueus

Lamun Urang Sunda kabeh jadi si Kabayan

Kuring melang…….

Ukur bisa kababayan……

Salawasna kababayan…..

 

Sok, buktikeun lamun enya Urang Sunda teh aya keneh

Tempokeun yen urang teh aya keneh,,,

Ulah siga ayeuna, disebut aya da teu kaciri….

Ari disebut euweuh da…. loba keneh nu ngaku aya,,,

Kamaraaanaaaaa… atuh Urang Sunda teh euy !

HUDAAAA……NG………!!!

Salajengna…

Saurang nu Mairan

  1. Ngamumule basa sareng kasenian Sunda
    Assalaamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, nepangkeun kasadayana, Kamus ieu masih teras ditambihan sareng didangdosan, tapi tos diuningaan ku 100 nagara, anu pangseringna urang Amerika sareng tamu tos dugi ka 65.000 langkung. Mangga uningaan dugi ka vidiona oge, manawi tiasa ngarojong.
    Punten masih seueur keneh anu kirangna sareng punten pami website ieu dibukana laun atanapi sesah, margi seueur vidio kasenian sunda tina youtube. Haturnuhun.
    http://kamusindonesiasunda.blogspot.com/

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: