• 59,848 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Métakeun

  • Tepak Pa Macan

Gelora ‘Bandung Lautan Api’


Gedebage_Football_Stadium

 

Tina hasil voting sms, ngaran ‘Bandung Lautan Api’ jumlah voter 86 persen, disusul ngaran Stadion Gedebage nu jumlahna 11,5 persen sarta Gelora Rosada ngan 5 persen.
Ahirna diputuskeun sacara resmi SUS Gedebage ku ngaran Gelora Bandung Lautan Api. Salian ti eta kaputusan ngaran Gelora BLA dikuatkeun ku perwal (peraturan wali kota). ku ayana kitu masyarakat ngaharepkeun moal jadi permasalahan kana ngaran stadion kasebut.

About these ads

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 98 other followers

%d bloggers like this: