• 56,898 Antrian
  • yogi

  • Katagori

  • Arsip

  • Tulisan Pinunjul

  • Random Ayat

  • Jadual Adzan

  • Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net
  • free counters

  • Métakeun

  • Tepak Pa Macan

Sisindiran


Hayu urang sisindiran, bae teu rame ge…!

Aya hurang di tiiran
Buah nangka rada ngora
Hayu urang sisindiran
Minangka panglipur lara.
Urang rek ka babatan
Kade ulah make taksi
Mun urang boga jabatan
Kade ulah sok korupsi.
aya peda dina piring
sangu na jero boboko
???
Ke sakedap,hilap hartina.
Tp mun teu lepat mah tungtung na teh teurab da…
kintunan ti: cakram17.wordpress.com
Ti Leles ka kadungora
Terusna ka dayeuh kolot
Ari he’es dinu ngora
palebah dahar dinu kolot.
About these ads

3 Balesan

  1. dupi telepat mah tisajaba peda teh aya sambel sareng lalab. mung pangaosna rada awis

  2. aya peda dina piring
    sangu na jero boboko

    ???
    Ke sakedap,hilap hartina.
    Tp mun teu lepat mah tungtung na teh teurab da…

  3. Aya listrik di masigit
    Caangna ka mana-mana
    Aya istri jangkung alit
    hanjakal teu dicalana.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 97 other followers

%d bloggers like this: